تعریف بنیان خانواده به عنوان اصل و اساس یک جامعه پایدار از اولیه های یک تمدن است یک تمدن ایدئولوزیک جهان بینی خود را در چگونگی شکل گیری مبانی و مبادی کاربردی اش جاری می کند . شروع یک خانواده از دل یک انتخاب است . جهان بینی در انتخابهای زندگی خودش را نشان می دهد . ارزشها و ترجیح ها ، سخت افزار جهان بینی هستند . اینکه چگونه دو زوج همدیگر را انتخاب کنند ، با جهان بینی حاکم بر ذهن آنها مرتبط است .
آشنایی در خیابان با ترافیک رنگ و لعاب با رو در رو شدن و همراه گشتن در بیابان سئوال و ابهام دو وجود جستجو گر، دو زندگی کاملا متفاوت است . اولی سیر در خیابانهای توسعه یافته در طول و عرض اهوای نفسانی یک جامعه متغیر الجهات است و دیگری رشد و بلوغ در اعماق و ارتفاعات وجود تشنه و عطشان روحهای الله جو ...
اگر اکنون تمدن ارشد بر اساس دمکراسی بنا شده است حاصل مدل اول است و مدل دوم راهی برای رسیدن به تمدن مبتنی بر تئوکراسی و پایین کشیدن ارباب دهکده جهانی است .
با روی کار امدن اسلامی که حکومت و سیاست را نیز در دست دارد ، طبیعی است که ما باید منتظر تغییر در چگونگی تشکیل خانواده ها باشیم .
اگر امروزه مشکلات و معضلاتی را در این بین می بینیم به خاطر عدم جدیت در ارائه طریق در راه کارهای شکل گیری خانواده پس از انقلاب است .
زندگی دانشجویی ،طلبگی ،جهادی ، علمی، فرهنگی ، سیاسی ... همه و همه روش هایی برای اسارت خانواده هستند
اما آنچه در این بین مشهود است ، بی برنامگی توام با بغض رو در واسی های تاریخی است . آیا جامعه به چگونگی شکل گیری خانواده های جدید احترام خواهد گذاشت ؟
نقش سیاست مداران در این میان چیست ؟
نویسنده » کوثر » ساعت 8:18 عصر روز سه شنبه 87 آبان 21
علوم سیاسی، علم کنترل تحولات و چگونگی شکل دهی به جامعه است. جامعه از کانون های خانواده تشکیل شده است. در نتیجه مهمترین تاثیر یک عالم سیاسی، شکل دهی به چگونگی تولد، رشد و زوال یک خانواده است.
اگر سیاست مداران تمدن ارشد دم از جاودانه شدن تمدن شان می زنند در پس آن طراحان روش زندگی چمباتمه زده و از طراحی شطرنج زندگی نوین، به خود می بالند. اکنون سوال اینجاست که ما به عنوان منادیان تمدن نوین اسلامی که دعوی جهانی شدن را نیز داریم، چه فکری برای طراحی روش زیستن_life style_ این تمدن اندیشیده ایم؟!
ستون های این روش را بر کدامین بنیان های اساسی جامعه بنا نهاده ایم؟
اکنون که "زوزه قو"ی تمدن غرب از میان خرابه های بحران خانواده برآمده است، نسخه جوابگوی ما برای عبور از این فاجعه بر اساس افق های والای اسلامی چیست؟
آیا می توان با توجه به فقه پیشرو و توسعه یافته، و با نگاه به تجربه سده های اخیر، آیا اکسیری برای هدیه دادن به جهان افسرده و از هم گسیخته شرق و غرب داریم؟
نویسنده » کوثر » ساعت 1:13 صبح روز جمعه 87 آبان 17
فروغ چشمهای پدر !چقدر دوست داشتنی است عطر مهربانی همیشگی ات !
تو از عشق زاده شدی و به عشق پیوسته ای . تو از تبار آیه های کوثری ، بانوی کرامت !
این قلب های ملتهب ماست که از همه جا رانده ، به سمت کرامت تو روان است .
راستی ، تو چقدر بوی عصمت می دهی !
و من برای تو می نویسم ؛ که همه ابرها بارانی تواند . تو که کبوترهای بی شماری را مهمان حرمت خواهی کرد ... گرمم کن ؛ که من از همه زمستانها سردترم و تنها خورشید تو می تواند جانم را گرم کند ...
بانو ! آمدنت ، مرهمی است بر دل های خسته ... آمدنت ،یک اتفاق شیرین است در تکرر روزهای خسته زمین ...
میلاد نور دیده رضا ، کعبه دلها ، حضرت معصومه سلام الله علیها خجسته باد !
نویسنده » کوثر » ساعت 10:1 عصر روز شنبه 87 آبان 11